***** Goed, beter, best. Dat laatste geldt voor Miranda in de begeleiding naar het maken van mijn website. Ze stelt de juiste vragen, heeft en geeft doordachte antwoorden en is efficient en adequaat. Kortom; een heel tevreden klant!
Therese Corbeij
Therese Corbeij, Eigenaar Marengo Trainingen
Miranda heeft mij bij PWN geholpen om, via de design thinking methode, te komen tot een ideale oplossing voor de informatievoorziening voor onze monteurs. Zij is ongelooflijk gedreven om snel resultaten op te leveren, heel proactief en secuur. In hele korte tijd kon ik zaken aan haar over laten die zij vervolgens geheel zelfstandig oppakte. Bij alles wat ze doet zet ze de klant centraal. Ik zou haar zo weer inzetten bij een volgend traject.
suze van der meulen
Suze van der Meulen, Business Analyst, PWN
Miranda heeft me fantastisch geholpen door een Expert Review te maken van mijn website. Haar grondige werkwijze en prettige manier van feedback geven hebben me veel praktische tips ter verbetering van m'n site gegeven. Thanks, Miranda!
iriskroon
Iris Kroon – OR trainer, coach, HR adviseur
In het adviesgesprek blijkt dat Miranda zoveel kennis van zaken heeft en zo goed begrijpt wat ik bedoel, dat ik haar ook de opdracht geef om de projectleiding van het bouwen van de nieuwe website te verzorgen. Ieder zijn vak immers en Miranda verstaat het hare!
harry vlaar
Harry Vlaar – Eigenaar Trainings/Adviesbureau Vactor
Na de oplevering van onze website, bleef het kriebelen of we wel helemaal op de juiste weg zaten en vroegen we ons af wat mogelijk nog verbeterd kon worden. Miranda heeft ons middels een expert review duidelijke en praktische tips gegeven, waar we makkelijk mee aan de slag kunnen.
astrid van den haak
Astrid van den Haak – Communicatiecoördinator Skos
"Miranda zorgt voor een doordachte en gestructureerde aanpak en weet medewerkers in beweging te krijgen. Voor je het weet willen ze het niet anders meer. Het centraal stellen van de klant is daardoor binnen onze organisatie geen “holle kreet”meer, maar dagelijkse praktijk."
testemonial-1
Sander de Groot – Publishing Director Reed Business Media
In de aanpak maakt Miranda bijsturen mogelijk op basis van het door haar begeleide interaction design, visual design en usabilitytests. Op deze manier heeft onze samenwerking geresulteerd in gebruiksvriendelijke websites met een hoge klanttevredenheidsscore waarvoor ook de business case keer op keer werd waargemaakt.
michael-goedhart
Michael Goedhart – Senior Projectmanager Reed Business Media
Met Miranda in het team weet je zeker dat je bezig bent met de juiste zaken. Ze helpt je met het formuleren van een sterke visie en duidelijke doelen. Door haar inhoudelijke kennis van user centered design, usability, persuasive design en service design voegt ze tijdens elke fase van een project waanzinnig veel waarde toe.
testemonial-2
Rico van der Sloot – User Experience Designer
Een succesvol project start met de juiste verwachtingen, duidelijk gedefinieerde projectdoelstellingen en heldere keuzes in aanpak. Op al deze punten levert Miranda een belangrijke bijdrage. Door klantonderzoek weten we exact wat de eindklant verwacht, op basis hiervan is het mogelijk duidelijke projectdoelstellingen te formuleren.
michael-goedhart
Michael Goedhart -Senior Projectmanager Reed Business Media
De afgelopen jaren zijn al onze platforms vernieuwd. Miranda heeft een centrale rol gespeeld in het optimaliseren van de gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit van onze sites. Het heeft aantoonbaar zeer tevreden klanten opgeleverd en dat betaalt zich uit!
testemonial-1
Sander de Groot – Publishing Director Reed Business Media