Resultaten om trots op te zijn

In de afgelopen 15 jaar heb ik bijgedragen aan het succes van vele projecten bij uiteenlopende bedrijven. Met als resultaat: gebruiksvriendelijke websites en klantgerichte organisaties. Lees ook eens wat mijn klanten vinden van mijn bijdrage aan hun bedrijf.
ikea portfolio

Inter IKEA Systems en IKEA Zweden

Voor Inter IKEA Systems in Delft en voor IKEA in Zweden heb ik diverse projecten uitgevoerd. Zowel voor medewerkers van IKEA als klanten heb ik de klantbeleving in kaart gebracht en geoptimaliseerd.

Details

CJM Dela

Optimalisatie customer journey bij DELA

Bij Coöperatie DELA heb ik geholpen om voor een aantal doelgroepen de customer journey te analyseren samen met medewerkers. Ter voorbereiding hierop, en om aannames en meningen zoveel mogelijk te voorkomen, heb ik gebruikersonderzoek begeleid.

Details

Philips

Lean user research bij Philips

Inzichten verzamelen van je doelgroep is altijd belangrijk. En bij de Lean (of Agile) aanpak moet het snel en vaak. Bij Philips werken ze met Digital Accelerators om nieuwe productideeën te testen. In 12 weken moet een idee gevalideerd worden. Ik help de teams met het opzetten van het gebruikersonderzoek.

Details

Docent SRM

Docent UX bij SRM Marketing Opleidingen

Toen ik werd gevraagd om een aantal UX-modules te ontwikkelen voor de opleiding Online Marketeer bij SRM, heb ik die kans met twee handen aangepakt. Het hebben van kennis is één ding, maar het overdragen vraagt weer hele andere vaardigheden.

Details

Young RB Innovation Lab

Reed Business information

Voor Reed Business voer ik regelmatig gebruikersonderzoeken en innovatie-opdrachten uit. Ik zet zelf de onderzoeken op en zet bij de uitvoering vaak medewerkers in zodat er meer begrip komt voor de klant en zijn werk. Ik voer ook altijd zelf een aantal interviews uit.

Details

Sanoma kioskshops optimalisatie

Optimalisatie webkiosks Sanoma

Sanoma heeft een aantal “verzamelwebsites”. Omdat Sanoma een enorme hoeveelheid tijdschriften uitgeeft en een nog groter aantal abonnementen aanbiedt, is het belangrijk dat klanten geholpen worden bij het maken van een keuze.

Details