ikea portfolio

Voor Inter IKEA Systems in Delft en voor IKEA in Zweden heb ik diverse projecten uitgevoerd. Zowel voor medewerkers van IKEA als klanten heb ik de klantbeleving in kaart gebracht en geoptimaliseerd.

User Experience Research Toolkit
Voor Inter IKEA Systems in Delft heb ik gewerkt aan een user experience research toolkit. Hiervoor heb ik een informatie architectuur opgezet en ik heb de belangrijkste en meest relevante onderzoeksmethoden beschreven. Op deze manier is deze informatie, samen met diverse tools en templates, direct te gebruiken voor medewerkers die zelf gebruikersonderzoek willen uitvoeren.

IKEA Zweden
Voor IKEA in Zweden (Älmhult en Malmö) heb ik diverse projecten uitgevoerd om de informatievoorziening van zowel consumenten als medewerkers – van managementniveau tot winkelmedewerker – te verbeteren. Ik vervul diverse rollen, zoals bijvoorbeeld

  • gebruikersonderzoeker
  • usability-tester
  • informatie-analist
  • projectmanager

Daarnaast organiseer en faciliteer ik workshops om ervoor te zorgen dat mensen betrokken zijn en samen het werk van hun eindgebruiker versimpelen.

Ook een complex project?
Ik help je graag om ingewikkelde dingen simpel te maken. Altijd met de focus op de eindgebruiker of klant, maar zonder de bedrijfsdoelen te vergeten. Neem gerust contact op.